Αναζήτηση Επιχειρήσεων

Αναζήτηση για:
Βρες τις καταχωρήσεις που έχουν:
Πόλη:


ANEL Exclusive

Γυναικεία μόδα
Διεύθυνση έδρας : 28ης Οκτωβρίου 161Α
Πόλη : Ξάνθη
Ταχ. Κώδικας : 67100
Σταθερό τηλέφωνο : 2541072497
Κινητό :Περιγραφή / Δραστηριότητα
Ξεκίνησε ως «ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΔΑΣ “ANEΛ”» με ενδύματα αποκλειστικά ξεχωριστά με στόχο την ανάδειξη της γυναικείας κομψότητας, αλλά και την ιδιαίτερη παρουσία της γυναίκας σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως αρραβώνες, γάμους, βαπτίσεις και άλλες εκδηλώσεις.
Η αναγκαιότητα της ανάδειξης των ξεχωριστών αυτών ενδυμάτων οδήγησε τους υπεύθυνους της επιχείρησης στη διοργάνωση επιδείξεων μόδας, τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, με τη συνεργασία διάφορων φορέων της πόλης και τη συμμετοχή πολλών επώνυμων και γνωστών μανεκέν από τον χώρο της μόδας.
Από το 1997 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην κεντρική αγορά της Ξάνθης (28ης Οκτωβρίου 161Α) σ’ έναν χώρο άνετο, με δυνατότητες καλύτερης παρουσίασης των καλαίσθητων -πραγματικά- ειδών.
Η ANEL exclusive θεωρείται και -όχι αδίκως- ως η πιο ενημερωμένη επιχείρηση στον χώρο της γυναικείας μόδας, μιας και η υπεύθυνη αυτής (Ελευθερία Ζλάτκου) επισκέπτεται ανελλιπώς όλες τις εκθέσεις μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. (Μιλάνο, Παρίσι, Ντίσελντορφ κ.α.)Υπηρεσίες / Προϊόντα
Η αυστηρότητα στα κριτήρια επιλογής των ενδυμάτων (ποιότητα, ραφή, σχέδια κ.α.) αποτελεί για την επιχείρηση το πρώτο και κύριο μέλημα της, σεβόμενη πάντα την επιθυμία και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατισσών της για μία ξεχωριστή παρουσία.
• Γυναικεία ένδυση (ρούχα πρωινά, γραφείου, βραδινά,cocktail dresses)
• Accessories
• Γυναικεία Υπόδηση


Καταχωρήθηκε στη κατηγορία: Γυναικεία Ρούχα